Iedereen kent wel iemand in zijn buurt die alleen op de wereld lijkt te zijn; de onzichtbare mevrouw in het huis met de gescheurde gordijnen. Of de meneer die zomer en winter op blote voeten mompelend door de winkel schuift, altijd tien potten doperwten in zijn karretje.

Burgers worden aangesproken op hun Eigen Kracht en hun verantwoordelijkheid om te Participeren in een maatschappij die niet eerder zo complex, specialistisch, procedureel en digitaal was ingericht. Ambulantisering van de zorg en het appel dat gedaan wordt op ‘eigen kracht’, vraagt een hoge mate van zelf organiserend vermogen.

Mensen zonder netwerk die, met een ziekte of beperking toch thuis wonen, zijn door deze maatschappelijke eisen zeer kwetsbaar. Omdat zij niet goed aangeven wat de eigen wensen zijn en welke zorg daarbij nodig is, kan dit leiden tot besluiteloosheid, onder-zorg of zelfs afwezigheid van hulpverlening.

Mentor Dienst Utrecht heeft kennis van het huidige zorgveld rondom Utrecht, weet de weg naar passende zorg te vinden en garandeert kennis en ervaring gepaard met professionele vasthoudendheid en persoonlijke betrokkenheid.

Als u meer wilt weten over de dienstverlening van Mentor Dienst Utrecht, neem dan contact op via tel.nr. 0651574539 of mail: info@mentordienstutrecht.nl